Η ζημιά που υπέστη στο πόδι ο Πρόεδρος μετά την πτώση του από το πεζοδρόμιο

Η ζημιά που υπέστη στο πόδι ο Πρόεδρος μετά την πτώση του από το πεζοδρόμιο

Ο Νίκος Αναστασιάδης τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από πτώση του από πεζοδρόμιο και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από ώρα σε ώρα πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Ατύχημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρωινό του Σαββάτου (29/6) μετά από πτώση από πεζοδρόμιο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο Πρόεδρος υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE