Η ζημιά που υπέστη στο πόδι ο Πρόεδρος μετά την πτώση του από το πεζοδρόμιο

Η ζημιά που υπέστη στο πόδι ο Πρόεδρος μετά την πτώση του από το πεζοδρόμιο

Ο Νίκος Αναστασιάδης τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από πτώση του από πεζοδρόμιο και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από ώρα σε ώρα πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Ατύχημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρωινό του Σαββάτου (29/6) μετά από πτώση από πεζοδρόμιο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο Πρόεδρος υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE