Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με το τηλέφωνό του να χτυπά αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Πρόεδρος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και συνεργάτες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στη κλινική. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Αναστασιάδης παραμένει ευδιάθετος ενώ δεν παραλείπει να απαντάει στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο από φίλους οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE