Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με το τηλέφωνό του να χτυπά αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Πρόεδρος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και συνεργάτες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στη κλινική. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Αναστασιάδης παραμένει ευδιάθετος ενώ δεν παραλείπει να απαντάει στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο από φίλους οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE