Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με το τηλέφωνό του να χτυπά αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Πρόεδρος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και συνεργάτες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στη κλινική. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Αναστασιάδης παραμένει ευδιάθετος ενώ δεν παραλείπει να απαντάει στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο από φίλους οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.