Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με το τηλέφωνό του να χτυπά αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Πρόεδρος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και συνεργάτες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στη κλινική. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Αναστασιάδης παραμένει ευδιάθετος ενώ δεν παραλείπει να απαντάει στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο από φίλους οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE