Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Αδιάκοπα χτυπά το τηλέφωνο του Προέδρου μετά την είδηση για το ατύχημα του

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με το τηλέφωνό του να χτυπά αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Πρόεδρος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και συνεργάτες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στη κλινική. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Αναστασιάδης παραμένει ευδιάθετος ενώ δεν παραλείπει να απαντάει στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο από φίλους οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE