ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υψηλή παράσταση» μπροστά στο κοινό της η Σλόβαν! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Υψηλή παράσταση» μπροστά στο κοινό της η Σλόβαν! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, έδωσε δυνατό φιλικό, κόντρα στη Σλάβια Πράγας, στο γήπεδο της, στο «Τέχελνε Πολ» ή αλλιώς, το εθνικό στάδιο της Σλοβακίας, και επικράτησε με 3-2.

Ο Μαρτίν Σεβέλα παρέταξε την ομάδα του σε σχήμα 4-1-4-1 και στο 24′ ο Μόχα, με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή των Τσέχων και πλάσαρε ιδανικά, ανοίγοντας το σκορ. Στο 45′, ο Σποράρ έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας της Σλάβιας, πλάσαρε τον εξερχόμενο κίπερ της ομάδας, για να κάνει το 2-0.

Στο β’ μέρος, η Σλάβια Πράγας κατάφερε να μειώσει γρήγορα. Συγκεκριμένα, στο 52′ ο Σούτσεκ με κοντινή προβολή έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 60′ ξανά ο Σούτσεκ ισοφάρισε με κεφαλιά, ωστόσο η Σλόβαν έδειξε αντίδραση και στο 69΄ο Ντράζιτς έθεσε ξανά επικεφαλής την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αρχική ενδεκάδα: Γκριφ, Μεντβέντεβ, Μπάιριτς, Μποζίγκοβ, Σουτσόσκι, Λούμπιτσιτς, Ρατάο, Ντράζιτς, Τσάβριτς, Μόχα, Σποράρ

Αλλαγές: Σούλα, Απάου, Αμπένα, Κούζμιτς, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς, Χόλμαν, Ράμπιου, Στρέλετς, Νόνο, Κμιλιάνιτς

Φωτογραφίες και βίντεο: 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top