ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΟΥΛΗ: «Όχι» στα πρόστιμα – καμπάνες στους οδηγούς!

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΟΥΛΗ: «Όχι» στα πρόστιμα – καμπάνες στους οδηγούς!

Βουλευτές, συντεχνίες και οργανώσεις επαγγελματιών οδηγών, δεν συμφωνούν με τις αυξήσεις στα πρόστιμα της Τροχαίας, που προτείνονται από το υπουργείο Μεταφορών.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», την Παρασκευή (5/7) στην επιτροπή Μεταφορών της Βουλής κλήθηκαν και ενημερώθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας, βουλευτές, οι συντεχνίες, οι αυτοκινητιστικές οργανώσεις, ο Δήμος Λευκωσίας και οι οργάνωση αναπήρων.

Στην επιτροπή, παρουσιάστηκαν συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν τα θανατηφόρα τροχαία στην Κύπρο, αλλά και τους παραβάτες οδηγούς.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρεται ότι οι συντεχνίες και οι οργανώσεις επαγγελματιών οδηγών τάχθηκαν εναντίον των «τσουχτερών» αυξήσεων στα πρόστιμα, ενώ ο Δήμος Λευκωσίας και η οργάνωση αναπήρων, υπέρ.

Η πλειοψηφία των βουλευτών, ανέφερε ότι οι εξοντωτικές ποινές που προτείνονται, δεν συνάδουν με τους μισθούς του κόσμου.

Έτσι, φαίνεται πως αν και εφόσον εγκριθούν τα πρόστιμα, τα ποσά που θα πληρώνονται, θα είναι χαμηλότερα από όσα προτείνει το Υπουργείο.

Σημειώνεται ότι το θέμα, αφέθηκε για να συζητηθεί ξανά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τότε θα αποφασιστεί και το ύψος των αυξήσεων. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top