ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άναψε φωτιές» στην Μπάγερν και… όχι μόνο, ο ατζέντης του Μάνουελ Νόιερ!

«Άναψε φωτιές» στην Μπάγερν και… όχι μόνο, ο ατζέντης του Μάνουελ Νόιερ!

Ο ατζέντης του Μάνουελ Νόιερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπάγερν ο Γερμανός τερματοφύλακας.

υνέντευξη στην «Suddeutsche Zeitung» παραχώρησε ο ατζέντης του Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Κροθ. Ο Κροθ αναφέρθηκε στο μέλλον του Γερμανού τερματοφύλακα στην Μπάγερν και τους στόχους της καριέρας του. Ο ατζέντης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νόιερ από τους Βαυαρούς, ενώ άσκεισε κριτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροθ:

«Θέλει να κερδίσει το Euro 2020 και το Champions League ξανά. Ο Μάνουελ αποζητά την επιτυχία. Η απόταστη μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας και της Μπάγερν είναι αισθητή. Το ρόστερ της Μπάγερν δεν είναι ανταγωνιστικό και βάζει εμπόδια στους στόχους του Μάνουελ. Δεν θέλει να αποσυρθεί το 2021. Τώρα βρίσκεται σε φάση που πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Η υπογραφή επέκτασης συμβολαίου με την Μπάγερν είναι η προφανής επιλογή, αλλά δεν είναι και η μοναδική».

Tο συμβόλαιο του Μάνουελ Νόιερ λήγει με τη Μπάγερν το 2021. Στους Βαυαρούς βρίσκεται από το 2011, όταν τον απέκτησαν από τη Σάλκε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top