ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το ανοιξιάτικο focus του κόουτς των πρασίνων για Ενσούε και…»

«Το ανοιξιάτικο focus του κόουτς των πρασίνων για Ενσούε και…»

Το SDNA γράφει για τον επόμενο σταθμό του 29χρονου παίκτη, μετά το (ανοιξιάτικο) focus του Έλληνα τεχνικού για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Θυμάστε τον Εμίλιο Ενσούε;

Ο διεθνής αμυντικός από την Ισημερινή Γουινέα…παρέλασε στο «pre – game» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου απ΄την ατζέντα του Γιώργου Δώνη και έπαιξε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Να θυμίσουμε πως ο 29χρονος παίκτης αποχώρησε πρόωρα κι άδοξα τον περασμένο Φεβρουάριο απ΄τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας συνυπάρξει με τον κόουτς Δώνη στην κυπριακή ομάδα την περίοδο της θητείας του τελευταίου στο νησί.

Ωστόσο, παρά το focus που έγινε από πλευράς Παναθηναϊκού στον Ενσούε (επιβεβαιώθηκε επισήμως εκείνη την περίοδο δια στόματος Δώνη) συν τω χρόνω οι «πράσινοι» δεν πάτησαν…γκάζι για την απόκτηση του πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή.

Σε πρώτο χρόνο ο Ενσούε ψάχτηκε σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Και από την στιγμή που η έρευνα αγοράς δεν έβγαλε κάτι ενδιαφέρον, τότε έστρεψε εκ νέου τις κεραίες του προς την Κύπρο και βρίσκεται πλέον προ των πυλών του Απόλλωνα Λεμεσού στον οποίο υπέγραψε το φετινό καλοκαίρι και ο…δικό μας Γιάννης Γιαννιώτας.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top