Η είδηση που 'πάγωσε' τον κόσμο του αθλητισμού: Πνίγηκε 20χρονη μετά τους αγώνες

Η είδηση που 'πάγωσε' τον κόσμο του αθλητισμού: Πνίγηκε 20χρονη μετά τους αγώνες

«Παγωμάρα» και θλίψη προκάλεσε στον κόσμο του αθλητισμού η είδηση του θανάτου της 20χρονης Εκατερίνα Κορόλεβα.

Η Ρωσίδα αθλήτρια του beach handbal πνίγηκε στη λίμνη μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Πολωνία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναφέρει: «Είναι το θλιβερό καθήκον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ να αναφέρει τον θάνατο μίας διεθνούς Ρωσίδας αθλήτρια χάντμπολ. Η 20χρονη έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (7 Ιουλίου) μετά από ένα κολυμβητικό ατύχημα στο τέλος του EURO 2019 Beach Handball στο Στάρε Γιαμπλόνκι της Πολωνίας. Η παίκτρια ήταν μέλος της ρωσικής ομάδας γυναικών που τελείωσε ένατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εκ μέρους ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ο Ole Jorstad, πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball EHF, μαζί με τη διοργάνωση του τουρνουά Beach Handsball EURO, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους της παίκτριας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE