Πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και επέζησε σχεδόν χωρίς τραύματα

Πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και επέζησε σχεδόν χωρίς τραύματα

Eνας άνδρας που πήδηξε αυτοβούλως στους καταρράκτες του Νιαγάρα βρέθηκε ζωντανός και μάλιστα χωρίς σοβαρά τραύματα, σε απόσταση 50 μέτρων, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 10/7 από την καναδική αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4 το πρωί της Τρίτης ότι "ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης" βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη. ξταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, ο άνδρας σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Aρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE