ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δυσφήμησε γνωστό ξενοδοχείο με δηλώσεις της στο εξωτερικό – Έφυγε «πυροβολώντας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δυσφήμησε γνωστό ξενοδοχείο με δηλώσεις της στο εξωτερικό – Έφυγε «πυροβολώντας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η παραπονούμενη, ισχυρίζεται ότι χάλασαν οι διακοπές της λόγω εργασιών που πραγματοποιούνταν σε διπλανό κτήριο, από το ξενοδοχείο.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, η Ζάρα Κέιτ Τάρλτον, 33 ετών, έφθασε στην Κύπρο για καλοκαιρινές διακοπές σε παραλιακή περιοχή, μαζί με την μητέρα της και τον γιό της.

Σε δηλώσεις της στην βρετανική ιστοσελίδα «The Sun», είπε ότι δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη, διότι σε κτήριο κοντά στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνταν εργασίες οι οποίες ξεκινούσαν από τις 5:30 το πρωί και ο θόρυβος που υπήρχε, προκάλεσε φοβερές ημικρανίες στην μητέρα της.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ζήτησε τον λόγο από άτομο του προσωπικού του ξενοδοχείου, ο οποίος, όπως η ίδια ισχυρίζεται την έκανε να κλάψει μπροστά στο παιδί της με τον τρόπο που της μίλησε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν τους είχαν ενημερώσει για τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην περιοχή προτού κλείσουν το δωμάτιο, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Πάντως, η διεύθυνση του ξενοδοχείου, διευθέτησε την μετακίνηση της οικογένειας σε άλλο δωμάτιο όπου ο θόρυβος από τις εργασίες δεν ήταν τόσο ενοχλητικός, ωστόσο όπως δήλωσε η 33χρονη «ήταν πολύ αργά».

Πάντως, η Ζάρα Κέιτ Τάρλτον, βιντεογράφησε και φωτογράφισε το κτήριο όπου γίνονταν εργασίες, το οποίο βρισκόταν δίπλα από το ξενοδοχείο της και τις δημοσίευσε μέσω του άρθρου της The Sun.

*Το ThemaOnline συνειδητά δεν δημοσιεύει την επωνυμία του ξενοδοχείου αλλά και οπτικό υλικό που παρουσιάζεται στην The Sun για ευνόητους λόγους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top