ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΘΗΝΑ: Πλησίασαν άντρα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΘΗΝΑ: Πλησίασαν άντρα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού

Πυροβολισμοί έπεσαν  στα δυτικά προάστια της Αθήνας, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 24/7, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του νεαρός άντρας. Μπροστά στα μάτια των θαμώνων η δολοφονία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν γύρω στις 20:00 όταν λήφθηκε τηλεφώνημα στην Ελληνική Αστυνομία που ενημέρωνε ότι κάποιοι πυροβόλησαν άνδρα μέσα σε καφετέρια, στο Περιστέρι.

Όπως μεταδίδεται, το περιστατικό σημειώθηκε σε καφε-μπαρ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης όταν ο δράστης που κατέβηκε από μοτοσικλέτα πλησίασε το θύμα και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Το Πρώτο ΘΕΜΑ αναφέρει σε δημοσίευμα του πως ο νεαρός άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα μπροστά στα μάτια έντρομων θαμώνων της καφετέριας η οποία ανήκει σε γνωστό ηθοποιό.

 

(φωτογραφία από protothema.gr)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.