ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αλλαγή σε νευραλγικό πόστο –Ανέλαβε επικεφαλής ο Χειμώνας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αλλαγή σε νευραλγικό πόστο  –Ανέλαβε επικεφαλής ο Χειμώνας

Απρόσμενη αλλαγή στην προσφάτως συσταθείσα υπηρεσία της Αστυνομίας. Ο λόγος για την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας.

Πρόκειται για το Σώμα των Αδιάφθορων, προϊστάμενος του οποίου ήταν μέχρι πρότινος ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Παπαδόπουλος πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε παραίτηση από το αστυνομικό σώμα για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χηρέψει προσωρινά η θέση.

Από την Τρίτη (23/07), ωστόσο, το εν λόγω πόστο, δηλαδή αυτό του διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας, ανέλαβε ο Αστυνόμος Β΄ Ιωάννης Χειμώνας, που μετατέθηκε από το ΤΑΕ Αρχηγείου (ήταν Βοηθός Διευθυντής τμ. Δ).

Τη θέση του κ. Χειμώνα στο ΤΑΕ Αρχηγείου, ανέλαβε η ανώτερη υπαστυνόμος Καίτη Σοφοκλέους.

Βάσει της σχετικής νομοθεσίας για την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου, ο διορισμός του επικεφαλής/διευθυντή της Υπηρεσίας γίνεται από τον Αρχηγό μετά από διαβούλευση με τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Φάνης Μακρίδης

Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE