ΚΟΣΜΟΣ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία τριών ανθρώπων στον Καναδά

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία τριών ανθρώπων στον Καναδά

Η πολεμική αεροπορία το Καναδά θα βοηθήσει την ομοσπονδιακή αστυνομία που έχει επιδοθεί σε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο νεαρών Καναδών, που θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία τριών ανθρώπων, εκ των οποίων δύο ξένων τουριστών.


Ο Yπουργός Δημοσίας Ασφαλείας Ραλφ Γκουντέιλ γνωστοποίησε ότι αποδέχθηκε το αίτημα αεροπορικής συνδρομής της επικεφαλής της βασιλικής Αστυνομίας του Καναδά Μπρέντα Λάκι.

«Εξ ονόματος της κυβέρνησης του Καναδά, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χάρτζιτ Σάτζαν και εγώ αποδεχθήκαμε το επίσημο αίτημά της για παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας με τη συνδρομή ενός αεροσκάφους των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων στις έρευνες κοντά στο Γκίλαμ» επισήμανε ο Γκουντέιλ σε ένα δελτίο Τύπου χθες.

Από την Τρίτη, στην κωμόπολη Γκίλαμ εκτυλίσσεται ένα ανθρωποκυνηγητό, με τη βοήθεια σκύλων, ενός drone και θωρακισμένων οχημάτων, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Καμ ΜακΛίοντ ηλικίας 19 ετών και του Μπράιερ Σεγκέλσκι 18 ετών.

Χθες, η αστυνομία επισήμανε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο καταζητούμενοι να έχουν «αλλάξει εμφάνιση» να έχουν «εγκαταλείψει την περιοχή» επωφελούμενοι από τη βοήθεια ενός κατοίκου, που δεν τους αναγνώρισε.

Εντούτοις, όπως σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Μανιτόμπα Τζούλι Κουρτσέιν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στην περιοχή του Γκίλαμ και οι ερευνητές πηγαίνουν πόρτα-πόρτα για να συλλέξουν πληροφορίες από τους ντόπιους.

Οι δύο νέοι κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός καθηγητή βοτανολογίας, του Λέοναρντ Ντάικ, 64 ετών, και θεωρούνται ύποπτοι για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της Αμερικανίδας φίλης του Τσίνα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε ένα δρόμο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top