ΕΛΛΑΔΑ -Σύλληψη του συνεργού στη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία

ΕΛΛΑΔΑ -Σύλληψη του συνεργού στη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία

Στη σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή φέρονται να προχώρησαν ειδικές δυνάμεις της βουλγαρικής αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα των Βαλκανίων.

Ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τον Έλληνα επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο, ωστόσο αναζητείτο και ο 35χρονος αδερφός του, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα, έπειτα από αίτημα των ελληνικών Αρχών.

Εδώ και μερικές ημέρες, οι αρχές της Βουλγαρίας διέθεταν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα από την οποία κατάγεται και είχαν τεθεί σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE