ΚΥΠΡΟΣ: Πουλά 29 μοτοσικλέτες η ΑΗΚ – Αρχίζουν από 200 ευρώ οι τιμές

ΚΥΠΡΟΣ: Πουλά 29 μοτοσικλέτες η ΑΗΚ – Αρχίζουν από 200 ευρώ οι τιμές

Ο αγοραστής θα πρέπει να τις «μαζέψει» από τρεις πόλεις της Κύπρου όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

Στο «σφυρί» βγάζει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου 29 μοτοσικλέτες και έχει ήδη προκηρύξει σχετικό διαγωνισμό.

Πρόκειται κυρίως για μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού (125cc- 264cc)  με τιμή εκκίνησης τα 200 (4 μοτοσικλέτες), άλλες 5 έχουν τιμή εκκίνησης τα 300 ευρώ, 4 ακόμα με αρχική τιμή τα 400 ευρώ, 9 μοτοσικλέτες στα 600 ευρώ, ενώ στα 1000 ευρώ είναι η τιμή για τέσσερις ακόμα.

Ο διαγωνισμός για το σύνολο των 29 μοτοσικλετών ξεκινά από την ελάχιστη τιμή των 5.300 ευρώ με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι η τιμή της προσφορά πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του πιο πάνω ποσού.

Οι μοτοσικλέτες είναι σταθμευμένες στα γραφεία Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου της ΑΗΚ και μηχανικός έλεγχος μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της κάθε επαρχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE