ΚΥΠΡΟΣ: Πουλά 29 μοτοσικλέτες η ΑΗΚ – Αρχίζουν από 200 ευρώ οι τιμές

ΚΥΠΡΟΣ: Πουλά 29 μοτοσικλέτες η ΑΗΚ – Αρχίζουν από 200 ευρώ οι τιμές

Ο αγοραστής θα πρέπει να τις «μαζέψει» από τρεις πόλεις της Κύπρου όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

Στο «σφυρί» βγάζει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου 29 μοτοσικλέτες και έχει ήδη προκηρύξει σχετικό διαγωνισμό.

Πρόκειται κυρίως για μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού (125cc- 264cc)  με τιμή εκκίνησης τα 200 (4 μοτοσικλέτες), άλλες 5 έχουν τιμή εκκίνησης τα 300 ευρώ, 4 ακόμα με αρχική τιμή τα 400 ευρώ, 9 μοτοσικλέτες στα 600 ευρώ, ενώ στα 1000 ευρώ είναι η τιμή για τέσσερις ακόμα.

Ο διαγωνισμός για το σύνολο των 29 μοτοσικλετών ξεκινά από την ελάχιστη τιμή των 5.300 ευρώ με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι η τιμή της προσφορά πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του πιο πάνω ποσού.

Οι μοτοσικλέτες είναι σταθμευμένες στα γραφεία Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου της ΑΗΚ και μηχανικός έλεγχος μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της κάθε επαρχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Άτυπης Συνόδου - Έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία οι ηγέτες

LIVE: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Άτυπης Συνόδου - Έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία οι ηγέτες

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE