ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μονόωρη στάση εργασίας στην Κεντρική Τράπεζα από τους υπαλλήλους

Μονόωρη στάση εργασίας στην Κεντρική Τράπεζα από τους υπαλλήλους

Θέλουν να δείξουν τη έντονη δυσαρέσκειά τους στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ Διοικητών, ΔΣ ΚΤΚ και του πολιτικού συστήματος

Η Κλαδική Επιτροπή του προσωπικού της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) διευκρινίζει ότι “η σημερινή κίνηση για μονόωρη στάση εργασίας δεν έχει σκοπό να στηρίξει ή να πάρει θέση εναντίον οποιουδήποτε από τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως δυστυχώς έχει παρουσιαστεί”, όπως αναφέρει, “σε ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία επιμένουν παρά την ξεκάθαρη χθεσινή μας εγκύκλιο”.

“Η ηγεσία της ΕΤΥΚ και οι υπάλληλοι της ΚΤΚ με αυτή την μονόωρη στάση εργασίας θέλουν να δείξουν τη έντονη δυσαρέσκειά τους στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ Διοικητών, ΔΣ ΚΤΚ και του πολιτικού συστήματος η οποία, πέραν από το θεσμό της Κεντρικής Τράπεζας, έχει πλήξει σοβαρά και το ηθικό του προσωπικού αλλά και την υπόληψη του έναντι της κοινωνίας ευρύτερα”, αναφέρει προς το προσωπικό η συντεχνία της ΚΤ.

Επίσης, καλεί “όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αποφυγή επιπρόσθετων δυσάρεστων συνθηκών στον ταλαιπωρημένο τόπο μας”.

Τέλος, η Κλαδική Επιτροπή του προσωπικού της ΚΤ καλεί όλο το προσωπικό στη συγκέντρωση στις 11.00 μπροστά από την κύρια είσοδο της ΚΤ την οποίαν θα προσφωνήσει εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας της συντεχνίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top