Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απέτισε την Τρίτη 06/08 φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον, τη σπουδαία Αφροαμερικανίδα συγγραφέα που απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντάς την "εθνικό θησαυρό".

"Η γραφή της αντιπροσώπευε μια εξαίρετη και βαθιά πρόκληση στη συνείδησή μας και στην ηθική φαντασία μας" έγραψε ο Ομπάμα, που είχε απονείμει το Μετάλλιο της Ελευθερίας στην Τόνι Μόρισον, σε μια τελετή στον Λευκό Οίκο τον Μάιο του 2012.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE