Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απέτισε την Τρίτη 06/08 φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον, τη σπουδαία Αφροαμερικανίδα συγγραφέα που απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντάς την "εθνικό θησαυρό".

"Η γραφή της αντιπροσώπευε μια εξαίρετη και βαθιά πρόκληση στη συνείδησή μας και στην ηθική φαντασία μας" έγραψε ο Ομπάμα, που είχε απονείμει το Μετάλλιο της Ελευθερίας στην Τόνι Μόρισον, σε μια τελετή στον Λευκό Οίκο τον Μάιο του 2012.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE