ΚΥΠΡΟΣ: Τριπλή «παγίδα» με ραντάρ στους α/δρομους – Έλεγχοι και εν κινήσει

ΚΥΠΡΟΣ: Τριπλή «παγίδα» με ραντάρ στους α/δρομους – Έλεγχοι και εν κινήσει

Αλλάζει τακτική η Τροχαία ώστε οι έλεγχοι οδηγών να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» δόθηκαν οδηγίες στους αστυνομικούς της Τροχαίας να στήνουν τριπλά περίπολα που θα κάνουν ελέγχους με τα ραντάρ.

Προηγουμένως, οδηγοί που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, όταν περνούσαν από το σημείο όπου υπήρχε ραντάρ, εκτιμούσαν ότι δεν θα ξαναβρούν μέχρι τον προορισμό τους και συνέχισαν να κινούνται σε ψηλή ταχύτητα.

Σκοπός της αλλαγής που κάνει η Τροχαία, είναι να πάψει να συμβαίνει αυτό.

Επίσης, πλέον, αστυνομικοί που κινούνται με περιπολικά ή μοτοσικλέτες θα προβαίνουν σε ελέγχους εν κινήσει.

Δηλαδή, αν αντιληφθούν οδηγό με τηλέφωνο στο χέρι ή χωρίς ζώνη, θα μπορούν να τον καταγγείλουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE