ΚΥΠΡΟΣ: Τριπλή «παγίδα» με ραντάρ στους α/δρομους – Έλεγχοι και εν κινήσει

ΚΥΠΡΟΣ: Τριπλή «παγίδα» με ραντάρ στους α/δρομους – Έλεγχοι και εν κινήσει

Αλλάζει τακτική η Τροχαία ώστε οι έλεγχοι οδηγών να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» δόθηκαν οδηγίες στους αστυνομικούς της Τροχαίας να στήνουν τριπλά περίπολα που θα κάνουν ελέγχους με τα ραντάρ.

Προηγουμένως, οδηγοί που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, όταν περνούσαν από το σημείο όπου υπήρχε ραντάρ, εκτιμούσαν ότι δεν θα ξαναβρούν μέχρι τον προορισμό τους και συνέχισαν να κινούνται σε ψηλή ταχύτητα.

Σκοπός της αλλαγής που κάνει η Τροχαία, είναι να πάψει να συμβαίνει αυτό.

Επίσης, πλέον, αστυνομικοί που κινούνται με περιπολικά ή μοτοσικλέτες θα προβαίνουν σε ελέγχους εν κινήσει.

Δηλαδή, αν αντιληφθούν οδηγό με τηλέφωνο στο χέρι ή χωρίς ζώνη, θα μπορούν να τον καταγγείλουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE