ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τους ήρθε η κληρονομιά «στα ξαφνικά» - 160 χιλιάδες ευρώ άφησε σε δυο Κύπριους ο παππούς τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τους ήρθε η κληρονομιά «στα ξαφνικά» - 160 χιλιάδες ευρώ άφησε σε δυο Κύπριους ο παππούς τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από 75 χιλιάδες ευρώ θα πάρουν περίπου ο Νίκος Χρίστου και η αδελφή του, όταν πληρωθούν τα δικηγορικά έξοδα, μετά την «ανακάλυψη» της κληρονομιάς του χαμένου παππού τους.

Μεγάλη ήταν η έκπληξη του 31χρονου Νίκου Χρίστου, όταν εκπομπή του BBC που ασχολείται με κληρονομιές και χαμένους κληρονόμους, επικοινώνησε μαζί του για να του αναφέρει πως 150 χιλιάδες Βρετανικές Λίρες, περιμένουν εκείνο και την αδελφή του, λόγω της κληρονομιάς που τους άφησε ο παππούς τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Παροικιακής», o 80χρονος Jim Ross, έχασε τη ζωή του τον περασμένο χρόνο ενώ είχε κόψει κάθε επικοινωνία με την κόρη του για 30 και πλέον χρόνια, καθώς η δεύτερη κατανάλωνε ναρκωτικά και ποτό.

Η κόρη του Beverley, μετακόμισε γύρω στο 1980 στο King’s Lynn, όπου ξεκίνησε την οικογένειά της και απέκτησε δυο παιδιά. Στη συνέχεια η Beverley, έχασε τη ζωή της το 2016, χωρίς ωστόσο να μιλήσει στα παιδιά της για τον πατέρα της, τον παππού τους δηλαδή.

Ο 31χρονος Νίκος, ανέφερε πως ενώ αρχικά η περιουσία του παππού του υπολογιζόταν μόλις στις 5 χιλιάδες λίρες, στη συνέχεια εντοπίστηκε τραπεζικός λογαριασμός στο όνομά του που περιείχε 150 χιλιάδες, καθώς είχε κερδίσει το λαχείο.

Έτσι ο 31χρονος Νίκος και η 24χρονη αδελφή του Κατερίνα, θα πάρουν από περίπου 75 χιλιάδες ευρώ, όταν πληρωθεί το δικηγορικό γραφείο που έκανε την ανακάλυψη και τους βρήκε την περιουσία τους.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Χρίστου ανέφερε πως «το συγκεκριμένο επεισόδιο (σ.σ. της σειράς) μας άλλαξε τη ζωή, όχι μόνο από τα απρόσμενα μετρητά, αλλά επειδή έκλεισε ένα πονεμένο κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειάς μας. Η μητέρα μας ποτέ δεν μας μίλησε για τον παππού μας και έτσι συνεχίσαμε να ζούμε τις ζωές μας νομιζόμενοι πως δεν είχαμε ένα».

«Χάσαμε τη μητέρα μας λόγω επιπλοκών από τη συνεχιζόμενη της μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, νιώθουμε πως ο παππούς και η μητέρα μας χαμογελούν σε εμάς μέσω αυτού του θετικού αποτελέσματος. Ανακαλύψαμε επίσης πως ο παππούς μας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της μητέρας μας, διαμέσου του χρόνου και αυτό δείχνει τις θετικές του προθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως πατέρας του Νίκου Χρίστου είναι Κύπριος, και μαζί με τη σύζυγό του ο Νίκος έχει τέσσερα παιδιά.

Μιχάλης Μενελάου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top