Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Σιγκαπούρη

Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Σιγκαπούρη

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη 20/8  βόρεια του αρχιπελάγους του Βανουάτου στον Νότιο Ειρηνικό, σύμφωνα με το Γεωφυσικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό που είχε εστιακό βάθος 17 χλμ. και σημειώθηκε περίπου 475 χλμ. βόρεια του νησιού Σάντο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE