Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Σιγκαπούρη

Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Σιγκαπούρη

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη 20/8  βόρεια του αρχιπελάγους του Βανουάτου στον Νότιο Ειρηνικό, σύμφωνα με το Γεωφυσικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό που είχε εστιακό βάθος 17 χλμ. και σημειώθηκε περίπου 475 χλμ. βόρεια του νησιού Σάντο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE