ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάτιτς: «Θα πάμε στο Άμστερνταμ με αρκετή αυτοπεποίθηση» – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ του στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάτιτς: «Θα πάμε στο Άμστερνταμ με αρκετή αυτοπεποίθηση»  – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ του στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ στο ΓΣΠ, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πιστεύω ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 0-0, διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Έπαιξαν πολύ καλά, αλλά κι εμείς παίξαμε καλά και είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό και έχουμε πιθανότητες για να κάνουμε την έκπληξη στο Άμστερνταμ. Το όνειρο της πρόκρισης παραμένει ζωντανό.

Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και όχι να τον φοβηθούμε. Είχε και αυτός ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά θα πάμε στο Άμστερνταμ με αρκετή αυτοπεποίθηση, για να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Έχουμε αρκετές ημέρες για να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε 2-3 ημέρες. Πρέπει στον επαναληπτικό να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας.

Η τύχη δεν ήταν μαζί μας απόψε (σσ. χθες βράδυ), αλλά ίσως σε επτά ημέρες να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για μένα, είναι όνειρο να παίξω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο μας, είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε.

Ήταν υπέροχο το συναίσθημα όταν σκόραρα με την Καραμπάχ. Οι οπαδοί μας ήταν πίσω από την εστία και έτρεξα σε αυτούς να πανηγυρίσω, ήταν σημαντικό γκολ για τον κόσμο, αλλά και για μένα».

Αναφέρθηκε επίσης και στον αδερφό του Νεμάνια Μάτιτς, μετά από σχετική ερώτηση:

«Ο αδερφός μου ο Νεμάνια βλέπει κάθε αγώνα μου και πριν από λίγο μου τηλεφώνησε. Ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα και φυσικά είναι μεγάλος υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ.

Σαν οπαδός του ΑΠΟΕΛ θα έρθει σίγουρα για να μας δει, αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο στον ΑΠΟΕΛ θα δούμε» (σσ. γέλια).

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top