Η είδηση που 'πάγωσε' τον κόσμο του αθλητισμού: Νεκρή απο ανακοπή 25χρονη αθλήτρια

Η είδηση που 'πάγωσε' τον κόσμο του αθλητισμού: Νεκρή απο ανακοπή 25χρονη αθλήτρια

Μια αθλήτρια-μοντέλο στη Ρωσία έχασε τη ζωή της σε ηλικία 25 ετών, για να σκορπίσει τη θλίψη με την απώλειά της. Ο λόγος για την Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λόγω ανακοπής, όταν πήγε για τρέξιμο.

Η κοπέλα, η οποία ειδικευόταν στις κούρσες μετ' εμποδίων (60, 100 και 400 μέτρα), κατέρρευσε στον δρόμο, στην περιοχή του Ταμπλόφ. Όσοι είδαν τι συνέβη κάλεσαν άμεσα για πρώτες βοήθειες, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και απλώς ανακοίνωσαν τον θάνατό της.

Το μοιραίο επιβεβαίωσε ο σύντροφός της, επίσης αθλητής, Πάσα Σέντικ, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Σύμφωνα με το newsbeast.gr που επικαλείται το Sports Express της Ρωσίας, το περιστατικό συνέβη στις 19 Αυγούστου.

Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει ότι η ίδια δεν είχε παρουσιάσει κάποιο θέμα υγείας στο παρελθόν, προκειμένου να... υποψιαστεί ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE