Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η παρεξήγηση με Σκορδά – Ουγγαρέζο δεν λύθηκε…»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η παρεξήγηση με Σκορδά – Ουγγαρέζο δεν λύθηκε…»

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Τελικά, ήταν απλά μια παρεξήγηση αυτό που έγινε πριν από τρεις μήνες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Φαίη Σκορδά;

Ναι, ήταν μια παρεξήγηση. Δεν λύθηκε, όπως έπρεπε να λυθεί, αυτό που προέκυψε. Για μένα, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε. Θα μπορούσε ο Δημήτρης να με πάρει τηλέφωνο και να το λύναμε μεταξύ μας, κι όχι να απαντήσει ο Δημήτρης μέσα από την εκπομπή του και μετά εγώ μέσα από τη δική μου.

Γιατί μετά πάει στην «κατινιά» το όλο θέμα. Για μένα, ήταν μία λάθος συνεννόηση αυτό που έγινε. Δεν κρατάω, όμως, κακία σε κανέναν, δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Δημήτρη, περασμένα ξεχασμένα. Είναι κάτι που πρέπει να αφήσουμε και οι δύο πίσω μας, γιατί αυτά είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν στην τηλεόραση.

Δεν έχετε μιλήσει από τότε με τον Δημήτρη;

Όχι, όχι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE