ΠΑΦΟΣ: Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά στο πολυτελές όχημα 47χρονου

ΠΑΦΟΣ: Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά στο πολυτελές όχημα 47χρονου

Σε εμπρησμό οφείλεται πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε πολυτελές όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στην Πάφο.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η ώρα 22.48  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Αποστόλου Παύλου στην Πάφο και άμεσα ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο η ώρα 23.10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.