ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Δύο «ντου» της Αστυνομίας την ίδια ώρα - Τα «πειραγμένα» που εντόπισαν

ΠΑΦΟΣ: Δύο «ντου» της Αστυνομίας την ίδια ώρα - Τα «πειραγμένα» που εντόπισαν

Στο πλαίσιο της πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου, η Αστυνομία διενήργησε την Παρασκευή (23/8) έρευνες, σε δύο υποστατικά στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εισήλθαν το βράδυ για έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε δύο  υποστατικά στην Πάφο.

Αρχικά σε συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου μέλη του ΟΠΕ Πάφου μετέβησαν μετά τις 19:30 το βράδυ σε υποστατικό ιδιοκτησίας 55χρονου το οποίο βρίσκεται στην Πάφο για  έρευνα βάση δικαστικού εντάλματος ερεύνης. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις συνολικά 10 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνίου, τύπου φρουτάκια, καθώς και ότι έχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του πνευματικής ιδιοκτησίας νόμου.
 
Ο υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για εξετάσεις.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση σε έρευνα που έγινε σε άλλο υποστατικό ιδιοκτησίας 43χρονου στις 19:30 το βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου μαζί με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντοπίστηκαν  και παραλήφθηκαν 10 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους οποίους επίσης  υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου φρουτάκια, καθώς και ότι έχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του πνευματικής ιδιοκτησίας νόμου.

Παραλήφθηκαν επίσης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης ως τεκμήρια μία κάμερα του κυκλώματος παρακολούθησης που βρισκόταν στο υποστατικό καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 815 ευρώ.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού που βρισκόταν στο μέρος κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον ΟΠΕ Πάφου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top