ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος το είδε και δεν το λυπήθηκε! Έχουν καταντήσει αυτοκίνητο...σκουπιδιάρικο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος το είδε και δεν το λυπήθηκε! Έχουν καταντήσει αυτοκίνητο...σκουπιδιάρικο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι από τα αυτοκίνητα που βλέπεις και λυπάσαι πραγματικά.

Τουλάχιστον αυτό σου προκαλεί το εν λόγω αυτοκίνητο που έχει θεαθεί πολλές φορές στους δρόμους της Λεμεσού σε άθλια κατάσταση, να παριστάνει τον ρόλο σκουπιδιάρικου.

Τι κι αν πρόκειται για ένα μικρό σαλούν όχημα, ο ιδιοκτήτης του το έχει καταντήσει μέσο μεταφοράς διαφόρων αντικειμένων.

Τις πιο κάτω φωτογραφίες του εν λόγω οχήματος, δημοσίευσε για άλλη μια φορά, γνωστή ομάδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE