ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

Προσπάθησε να σβήσει την φωτιά και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 07.56 το πρωί της Παρασκευής (23/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, ιδιωτικής εταιρείας το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, παρά την έξοδο Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Κονιά, Πάφος.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.15.

Το όχημα μάρκας IVECO VAN , υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνούς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος το οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.