Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για Αυγουστή, συνεδρία και «Μυρίζει μπαρούτι…»

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για Αυγουστή, συνεδρία και «Μυρίζει μπαρούτι…»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: 

«Μάγκες η ατμόσφαιρα αυτές τις μερες μυρίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα τα οποία δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.
Πάντοτε λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας ώστε να βρίσκουν σύμφωνο και τον τελευταιό οπαδό μας.
Γι αυτό ΑΥΡΙΟ στις 19:00 ανοικτή συνεδρία για τα θέματα που πληττουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα στο κεντρικό μας οίκημα !

Υ.Γ. ΣΟΦΡΩΝΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ

Υ.Γ.(1)Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.