Καταπράσινο ΠΡΩΤΟ ημίχρονο και ξεκάθαρο προβάδισμα στο ΓΣΠ

Καταπράσινο ΠΡΩΤΟ ημίχρονο και ξεκάθαρο προβάδισμα στο ΓΣΠ

Άνετη και επιβλητική η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο προηγείται της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 χάρη σε γκολ των Μαυρία (24′) και Ντάρμπισαιαρ (32′).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη με την Ομόνοια να επιτίθεται κατά κύματα και να χάνει αρκετές ευκαιρίες με τους Μποτεάκ, Εζρά και Τιάγκο να είναι παντού.

Στο πρώτο τέταρτο η Ομόνοια έδειξε τις προθέσεις της όμως η κεφαλιά του Λούφτνερ πέρασε έξω ενώ και το σουτ του Εζρά στο 6′ μετά από εντυπωσιακή επέλαση αποκρούστηκε από τον Βεσελόφσκι.

Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ και μια κεφαλιά του Κίνγκσλει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 24ο λεπτό όμως Μαυρίας και Μποτεάκ έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ελλαδίτης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια εν μέσω αποθέωσης.

Στο 32′ ήρθε και το 2-0 για την Ομόνοια όταν ο Ζόρντι Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ματ Ντάρμπισαιαρ με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Οι τριφυλλοφόροι του Μπεργκ συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ενώ η Νέα Σαλαμίνα έκανε πολλά λάθη στον μεσοαμυντικό χώρο.  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι πράσινοι απείλησαν με Μποτεάκ, Ματ και Γκόμεθ όμως τα σουτ τους από καλή θέση δεν έγιναν γκολ και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλος ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE