ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος… express!

Βόλος… express!

Μετά τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα ο Βόλος «καθάρισε» και τον Άρη που… ψάχνεται (1-0 με πέναλτι του Γέντρισεκ) και έκανε το 2/2 στην Superleague 1.

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν ήρθε απλώς για να μείνει. Πρωταγωνιστεί! Η ομάδα του Χουάν Φεράντο, μετά το διπλό στην Ν. Σμύρνη, έβγαλε νοκ άουτ και τον Αρη, τον οποίο κέρδισε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η Θεσσαλική ομάδα, εμφάνισε και πάλι όλα εκείνα τα στοιχεία που είχε δείξει στην πρεμιέρα. Ποδόσφαιρο κατοχής, ωραίους συνδυασμούς και γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και με το γκολ-πέναλτι του Ερικ Γέντρισεκ στο 54′, πήρε ένα τρίποντο «χρυσάφι», ξεκινώντας το πρωτάθλημα με «δύο στα δύο».

Ο Αρης που είχε και πάλι δοκάρι (στο 82′ με τον Ντιγκινί), δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μένοντας χωρίς νίκη, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ (1-1).

Η επιλογή του Σάββα Παντελίδη να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ντανιέλ Μαντσίνι, δεν του βγήκε, ενώ γενικώς όλη η μεσοεπιθετική γραμμή των Κιτρίνων δεν ήταν σε καλή ημέρα, κάτι που ανάγκασε τον Σάββα Παντελίδη να κάνει αλλαγή τόσο τον Ιντέγε, όσο και τους Φετφατζίδη, Μαντσίνι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να πετάξουν ένα ολόκληρο ημίχρονο, κάνοντας μόλις μία φάση, στο 2′ με την κεφαλιά του Ντιγκινί, την οποία έδιωξε ο Γκαραβέλης.

Η επόμενη φάση για τον Αρη ήρθε στο 82′ και πάλι με τον Γάλλο, με την μπάλα μετά την απόκρουση του Ελληνα πορτιέρε να χτυπάει και στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του Βόλου.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Κομίνη, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα, μια ιστορική γι’ αυτούς νίκη, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top