ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιουσία χιλιάδων ευρώ έγινε στάχτη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιουσία χιλιάδων ευρώ έγινε στάχτη

Πάλες σανού, ζωοτροφές και εξοπλισμός, αξίας 3 χιλιάδων κάηκαν από πυρκαγιά σε κτηνοτροφικό υποστατικό στη Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής 01/09 ξέσπασε πυρκαγιά σε κτηνοτροφικό υποστατικό στη κτηνοτροφική περιοχή Δρομολαξιάς στη Λάρνακα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην περιοχή και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά κάηκαν 500 μικρές πάλες σανού, 30 σάκοι ζωοτροφών, μια υδροφόρα μεταφοράς νερού και άλλος εξοπλισμός της φάρμας, συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν την Κυριακη από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE