Xάνει για ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ τον Αντάμοβιτς…

Xάνει για ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ τον Αντάμοβιτς…

Ο Μάρκο Αντάμοβιτς είχε σοβαρό τραυματισμό στη μέση, χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Σέρβος χαφ, ξεκινά πρόγραμμα με φυσιοθεραπεία. 

Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί 5 με 6 εβδομάδες, για να είναι σε θέση να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Tο μεθεπόμενο Σάββατο στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, εκτιμάται ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του Κέρκεζ, οι Γκοντάλ και Μαρκόσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.