Πάτερ Παρασκευάς Αγάθωνας στο Omega: 'Γνωρίζω ότι η yoga οδήγησε σε αυτοχειρίες'- VIDEO

Πάτερ Παρασκευάς Αγάθωνας στο Omega:  'Γνωρίζω ότι η yoga οδήγησε σε αυτοχειρίες'- VIDEO

Aίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του Πάτερ Παρασκευά Αγάθωνα, στην ενημερωτική εκπομπή του OMEGA, "Ενημερώση Τώρα" για την τεχνική χαλάρωση και εκγύμναση που είναι τόσο διαδεμένη τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο και ονομάζεται yoga.

Ο πατέρας Παρασκευάς, ο οποίος ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τις τελεστές εξαγνισμού του πνεύματος, με αφορμή το περιστατικό θανάτου 37χρονης αλλοδαπής στην Αραδίππου, που συμμετείχε σε τέτοια τελετή εξαγνισμού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει πως η yoga οδήγησε κάποιους να θέσουν τέλος στη ζωή τους. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή (εναλλακτικά, δείτε το VIDEO ΕΔΩ):

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE