Πάτερ Παρασκευάς Αγάθωνας στο Omega: 'Γνωρίζω ότι η yoga οδήγησε σε αυτοχειρίες'- VIDEO

Πάτερ Παρασκευάς Αγάθωνας στο Omega:  'Γνωρίζω ότι η yoga οδήγησε σε αυτοχειρίες'- VIDEO

Aίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του Πάτερ Παρασκευά Αγάθωνα, στην ενημερωτική εκπομπή του OMEGA, "Ενημερώση Τώρα" για την τεχνική χαλάρωση και εκγύμναση που είναι τόσο διαδεμένη τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο και ονομάζεται yoga.

Ο πατέρας Παρασκευάς, ο οποίος ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τις τελεστές εξαγνισμού του πνεύματος, με αφορμή το περιστατικό θανάτου 37χρονης αλλοδαπής στην Αραδίππου, που συμμετείχε σε τέτοια τελετή εξαγνισμού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει πως η yoga οδήγησε κάποιους να θέσουν τέλος στη ζωή τους. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή (εναλλακτικά, δείτε το VIDEO ΕΔΩ):

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE