ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο νεαρός παίκτης που άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στα Κυπριακά γήπεδα – Σκόραρε κιόλας

Ο νεαρός παίκτης που άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στα Κυπριακά γήπεδα – Σκόραρε κιόλας

Το βράδυ της 23ης Αυγούστου η παρασκηνιακή μας στήλη σας ενημέρωσε ότι Κύπριος ποδοσφαιριστής με πέρασμα από την Ελλάδα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της χώρας μας.

Θυμηθείτε: 

ΕΡΧΕΤΑΙ… ανακοίνωση μεταγραφής Κύπριου ποδοσφαιριστή με πέρασμα από ομάδα της Ελλάδας

Αυτός είναι ο 19χρονος (11-08-2000) Κύπριος επιθετικός, Ραφαήλ Μιχαήλ.  Ο παίκτης, ο οποίος από 5 ως 15 ετών ήταν στην ακαδημία στη Λεμεσό Campus Sportivo, μετά πήγε Ελλάδα και ήταν στις ομάδες κάτω των 17 και 20 του Παναθηναϊκού.

Εντούτοις, από αυτό το καλοκαίρι άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στην Κύπρο, όπου συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Λεμεσού.

Χθες, Τετάρτη, ο Μιχαήλ σημείωσε έστω και σε φιλικά παιχνίδια τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Άρη, δύο κόντρα στον Αχυρώνα, στο 3-0, και ένα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, όπου άνοιξε το σκορ, στη νίκη με 0-2 για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Δεν αποκλείεται ο Ραφαήλ Μιχαήλ να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top