Συζητήθηκε η υπόθεση του 14χρονου στην Επιτροπή Εργασίας -'Ευαίσθητα θέματα'

Συζητήθηκε η υπόθεση του 14χρονου στην Επιτροπή Εργασίας -'Ευαίσθητα θέματα'

Στην επιτροπή Εργασίας την Τρίτη 10/09 στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της αναφοράς της ημερήσιας διάταξης και της έναρξης της συνεδρίας, συζητήθηκε το τραγικό συμβάν για τον άδικο χαμό του 14χρόνου από τα μέλη της επιτροπής.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν διότι όπως ανέφερε «άπτονται ευαίσθητα θέματα προσωπικών δεδομένων». Η επιτροπή ήθελε να συζητήσει χωρίς να βγει κάποια πληροφορία προς τα έξω

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE