Συζητήθηκε η υπόθεση του 14χρονου στην Επιτροπή Εργασίας -'Ευαίσθητα θέματα'

Συζητήθηκε η υπόθεση του 14χρονου στην Επιτροπή Εργασίας -'Ευαίσθητα θέματα'

Στην επιτροπή Εργασίας την Τρίτη 10/09 στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της αναφοράς της ημερήσιας διάταξης και της έναρξης της συνεδρίας, συζητήθηκε το τραγικό συμβάν για τον άδικο χαμό του 14χρόνου από τα μέλη της επιτροπής.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν διότι όπως ανέφερε «άπτονται ευαίσθητα θέματα προσωπικών δεδομένων». Η επιτροπή ήθελε να συζητήσει χωρίς να βγει κάποια πληροφορία προς τα έξω

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE