ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Δασάκι – Πίστη για νίκη στον απαιτητικό Εθνικό, για το διπλό η ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Δασάκι – Πίστη για νίκη στον απαιτητικό Εθνικό, για το διπλό η ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα

Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσαν το Σάββατο (21/09) την προετοιμασία τους, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (22/09, 19:00) στο Δασάκι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Αχνιώτες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στα δύο εκτός έδρας ματς που αγωνίστηκαν κόντρα σε ΕΝΠ και Δόξα, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς και μοναδικός στόχος τους απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα είναι φυσικά η νίκη και οι τρεις βαθμοί, για να στείλουν από νωρίς το μήνυμα, ότι είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία, χωρίς να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Λαμπάν. Την «πόρτα» της αρχικής ενδεκάδας «κτυπά» ο Ντεϊβίσον.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε… σεφτέ την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και πάει στο Δασάκι με ανεβασμένο ηθικό και πίστη για το διπλό, με το οποίο θα κάνει βαθμολογικό άλμα που θα της δώσει άλλο αέρα και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ούτε από τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Σάββα Πουρσαϊτιδη αναμένονται ιδιαίτερες «παρεμβάσεις» στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής και στρατηγικής.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Φουστάρ, όπως και ο Σαν Ρομάν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Τη θέση του στην 11άδα αναμένεται να πάρει ο Σάββας Τσαμπούρης.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Βεσελόφσκι, Κίσσας, Σέζαρ, Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Κορρέια, Νουρ, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ρέινολντς, Παναγή, Σιαθάς, Σίμπσον, Κινγκσλεϊ, Μαουρίσιο, Τισντέλ, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top