ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που παίχτηκε το δελτίο των εκατομμυρίων στο ThemaOnline- «Δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί αλλά….»

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που παίχτηκε το δελτίο των εκατομμυρίων στο ThemaOnline- «Δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί αλλά….»

 Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι παίχτηκε ένα από τα δύο τυχερά δελτία, που οδήγησαν στα €,3.670.507. Ένα ποσό το οποίο σίγουρα αλλάζει τη ζωή του τυχερού.

Του Στέλιου Στυλιανού

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου κύριο Δημοσθενη Νικολάου, ο οποίος όπως μας ανέφερε είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το δελτίο παίχτηκε στο δικό του μαγαζί.

«Ο άγνωστος άντρας ή γυναίκα, με €10,50 επέλεξε 7 αριθμούς και μόλις 1 τζόκερ και κατάφερε να κερδίσει το τζακποτ» ανέφερε ο κύριος Νικολάου, τονίζοντας ότι ακόμη δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός μιας και δεν έχει εμφανιστεί.

«Μπορεί να είναι Παραλιμνίτης μπορεί και όχι» δήλωσε ο πράκτορας, προσθέτοντας ότι τα Σαββατοκύριακα πολλοί είναι οι κάτοικοι άλλων πόλεων που επισκέπτονται την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

«Δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστεί ή όχι και εμείς εδώ συζητούμε για το ποιος μπορεί να είναι, ωστόσο ευχόμαστε, τα κέρδη να πάνε σε κάλη μεριά και να τα έχει πάρει κάποιος που τα έχει ανάγκη» ήταν τα λόγια του πράκτορα που μας πληροφόρησε μάλιστα και για άλλες επιτυχίες στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο παρελθόν παίκτης του ΚΙΝΟ βρήκε 8 αριθμούς και με το μπόνους κέρδισε €100.000 ευρώ ενώ και στο Τζόκερ τυχερός πέτυχε 5αρι και έλαβε €37.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσερχόμενος σήμερα στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τα συμπεράσματα του Συμβουλίου σε σχέση με ευρωτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top