ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σάλος με τη διαθήκη του Μike Θαλασσίτη- Μυστήριο με το ποσό που άφησε στον πατέρα του Αντρέα

Σάλος με τη διαθήκη του Μike Θαλασσίτη- Μυστήριο με το ποσό που άφησε στον πατέρα του Αντρέα

Ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός στις 16 Μαρτίου 2019 από  γυναίκα, η οποία περπατούσε σε δασώδη περιοχή ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα ημερολόγιο, στο οποίο ο νεαρός κατέγραφε κάποιες θετικές του σκέψεις και που περιελάμβανε γράμματα για την οικογένεια του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

«Ήταν έκδηλη η πρόθεση του μέσα από τα γραφόμενα του να βάλει τέλος στη ζωή του» αναφέρθηκε πριν από μερικούς μήνες ενώπιον  θανατικού ανακριτή, ενώ ο 26χρονος σκόπευε να ανοίξει ένα εστιατόριο στην περιοχή του Essex με συνεταίρο έναν πρώην συμπαίκτη του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκινεί η μητέρα του Μike Θαλασσίτη- «Ήταν ένας υπέροχος γιος και αδελφός» - Εντοπίστηκαν σημειώματα δίπλα από το πτώμα του

Πριν από μερικές μέρες, ανοίχτηκε και η διαθήκη του 26χρονου πρώην Κύπριου διεθνή ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα γνωστούς στο Βρετανικό κοινό, αφού συμμετείχε σε διάφορα ριάλιτι σόου, ωστόσο το ποσό που άφησε προκαλεί διάφορα ερωτήματα, καθώς θεωρείται από ΜΜΕ στη Βρετανία πολύ χαμηλό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα ο άτυχος 26χρονος άφησε μόλις 9.000 λίρες Αγγλία στον 62χρονο πατέρα του Αντρέα.

 

 

Όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ εκτιμάται ότι ο Θαλασσίτης από τη συμμετοχή του στον τελικό του σόου το 2017 καθώς και από άλλες συνεργασίες κέρδισε περισσότερα από 1.000.000 λίρες Αγγλίας.

Στο λογαριασμό του ωστόσο εντοπίστηκαν μόλις 24.000 που με τις αποκοπές και τη φορολογία έπεσαν στις 9.000. Η ανακοίνωση μάλιστα έγινε λίγες μέρες μετά το κλείσιμο εστιατορίου στο οποίο ήταν μέτοχος.

«Μυστήριο» παραμένει τι απέγινε το υπόλοιπό ποσό, με τις φήμες, ότι τα οικονομικά προβλήματα, καθώς και ο θάνατος της 94χρονης γιαγιάς του, έσπρωξαν τον νεαρό "τηλε-αστέρα" στο θάνατο να κυριαρχούν στα Βρετανικά δημοσιεύματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top