Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Από τη νεκροτομή δεν εξάχθηκαν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ οι επιστημονικές εξετάσεις θα καταδείξουν την αιτία θανάτου. Ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για σκοπούς ταυτοποίησης της σορού, με την μέθοδο του DNA.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως πρόκειται για άστεγο, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντοπισμός του έγινε λόγω της έντονης δυσωδίας και πιστεύεται πως ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και κάποιες μέρες.

Στα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, περιλαμβάνεται και μαρτυρία δυο Ρουμάνων, οι οποίοι ανέφεραν πως αγνοείται 57χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος ήταν άστεγος στην περιοχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE