Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Από τη νεκροτομή δεν εξάχθηκαν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ οι επιστημονικές εξετάσεις θα καταδείξουν την αιτία θανάτου. Ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για σκοπούς ταυτοποίησης της σορού, με την μέθοδο του DNA.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως πρόκειται για άστεγο, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντοπισμός του έγινε λόγω της έντονης δυσωδίας και πιστεύεται πως ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και κάποιες μέρες.

Στα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, περιλαμβάνεται και μαρτυρία δυο Ρουμάνων, οι οποίοι ανέφεραν πως αγνοείται 57χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος ήταν άστεγος στην περιοχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE