Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Από τη νεκροτομή δεν εξάχθηκαν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ οι επιστημονικές εξετάσεις θα καταδείξουν την αιτία θανάτου. Ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για σκοπούς ταυτοποίησης της σορού, με την μέθοδο του DNA.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως πρόκειται για άστεγο, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντοπισμός του έγινε λόγω της έντονης δυσωδίας και πιστεύεται πως ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και κάποιες μέρες.

Στα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, περιλαμβάνεται και μαρτυρία δυο Ρουμάνων, οι οποίοι ανέφεραν πως αγνοείται 57χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος ήταν άστεγος στην περιοχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE