ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Γνωρίζουν οι Αρχές την ταυτότητα του άτυχου άντρα- Προκύπτει άλλη μια τραγική ιστορία

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Γνωρίζουν οι Αρχές την ταυτότητα του άτυχου άντρα- Προκύπτει άλλη μια τραγική ιστορία

Η σορός νεκρού άντρα σε εγκαταλελειμμένη οικία στο κέντρο της Λεμεσού έχει συγκλονίσει για άλλη μια φορά την κυπριακή κοινωνία. Ένας άλλος συνάνθρωπός μας σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν «έσβησε» μόνος και αβοήθητος.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδας μας η Αστυνομία κατέχει τα στοιχεία της ταυτότητας του άτυχου άντρα, ο οποίος είναι αλλοδαπός, ρουμάνικης καταγωγής και φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων.

«Πρόκειται για άτομο το οποίο γνώριζαν οι Αρχές/οργανώσεις στη Λεμεσό, όπου ο άτυχος άντρας πήγαινε και έπαιρνε τρόφιμα» δηλώνει αρμόδια αρχή στο ThemaOnline ενώ φαίνεται πως σιτιζόταν το τελευταίο διάστημα και από τη Μητρόπολη Λεμεσού.

Οι Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία εντοπισμού και ενημέρωσης των συγγενών του ενώ στη σορό του αναμένεται να γίνει και ταυτοποίηση μέσω DNA.

 

Στέλιος Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE