ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΡΙΝΙΑ στη Σεβίλλη και «καρφί» στον κόουτς – Ατάκα που βάζει… «ΦΩΤΙΑ» πριν τον ΑΠΟΕΛ

ΓΚΡΙΝΙΑ στη Σεβίλλη και «καρφί» στον κόουτς – Ατάκα που βάζει… «ΦΩΤΙΑ» πριν τον ΑΠΟΕΛ

Γκρίνια στη Σεβίλλη λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος της Σεβίλλης, Φράνκο Βάσκεθ εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που παίρνει βάζοντας τα ουσιαστικά με τον τεχνικό της ομάδας, Τζουλιέν Λοπετέγκι.

«Όλοι οι παίκτες βάζουμε τα δυνατά μας. Δεν είμαι χαρούμενος, θέλω να παίζω από την αρχή. Υπάρχει αυτή η κατάσταση τώρα, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο και ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά εγώ προσπαθώ για το καλύτερο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα οπότε πρέπει να περιμένουμε για την ευκαιρία και να βάλουμε τα δυνατά μας», δήλωσε ο Αργεντινός μέσος μετά και το παιχνίδι της Κυριακής (29/9) με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο οποίο μάλιστα σκόραρε παρά το γεγονός ότι έπαιξε μόλις 11 λεπτά.

ΕΔΩ το λινκ με τις δηλώσεις από την σελίδα eldesmarque.com

Franco Vázquez, before the Real Sociedad (Photo: Kiko Hurtado).

Ο 30χρονος μέσος που προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στη Σεβίλλη (περισσότερες από 30 συμμετοχές κάθε σεζόν) είδε τον χρόνο του να μειώνεται κατακόρυφα φέτος. Σε 7 παιχνίδια φέτος αγωνίστηκε μόλις 99 λεπτά. Ένα παιχνίδι βασικός κόντρα στη Ρεάλ (52 λεπτά) και άλλα 4 ως αλλαγή (συνολικά πρόσθεσε άλλα 47 λεπτά) ενώ σκόραρε και δύο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο 30χρονος μέσος είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτό κόντρα στην Καραμπάχ.

Όπως φαίνεται το κλίμα στη Σεβίλλη δεν είναι και το ιδανικό λίγες μέρες πριν το ματς με ΑΠΟΕΛ και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα αλλά και από τέτοιες δηλώσεις, όπως αυτή του Βάσκεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top