ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πρώτη του… γνωριμία με το ευρύ κοινό, είχε το νέο οπλικό σύστημα της Κύπρου, στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμά μας την Δευτέρα (30/9) πρόκειται για τα πυροβόλα NORA Β-52, το καμάρι της στρατιωτικής βιομηχανίας της Σερβίας, το οποίο εξάγεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εντυπωσιακό αυτό οπλικό σύστημα συμμετείχε στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία.

Οι επιδόσεις του αυτοκινούμενου πυροβόλου επί τροχοφόρου φορέα NORA B-52 με πυροβόλο των 155mm/52cal, είναι εντυπωσιακές.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν το καλοκαίρι, η Κυπριακή Δημοκρατία είχε παραγγείλει 24 πυροβόλα Nora B-52.

*Πιο κάτω φωτογραφίες από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου (Από PIO)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE