ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πρώτη του… γνωριμία με το ευρύ κοινό, είχε το νέο οπλικό σύστημα της Κύπρου, στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμά μας την Δευτέρα (30/9) πρόκειται για τα πυροβόλα NORA Β-52, το καμάρι της στρατιωτικής βιομηχανίας της Σερβίας, το οποίο εξάγεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εντυπωσιακό αυτό οπλικό σύστημα συμμετείχε στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία.

Οι επιδόσεις του αυτοκινούμενου πυροβόλου επί τροχοφόρου φορέα NORA B-52 με πυροβόλο των 155mm/52cal, είναι εντυπωσιακές.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν το καλοκαίρι, η Κυπριακή Δημοκρατία είχε παραγγείλει 24 πυροβόλα Nora B-52.

*Πιο κάτω φωτογραφίες από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου (Από PIO)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE