ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρθενική εμφάνιση του νέου εντυπωσιακού οπλικού συστήματος στην παρέλαση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πρώτη του… γνωριμία με το ευρύ κοινό, είχε το νέο οπλικό σύστημα της Κύπρου, στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμά μας την Δευτέρα (30/9) πρόκειται για τα πυροβόλα NORA Β-52, το καμάρι της στρατιωτικής βιομηχανίας της Σερβίας, το οποίο εξάγεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εντυπωσιακό αυτό οπλικό σύστημα συμμετείχε στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία.

Οι επιδόσεις του αυτοκινούμενου πυροβόλου επί τροχοφόρου φορέα NORA B-52 με πυροβόλο των 155mm/52cal, είναι εντυπωσιακές.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν το καλοκαίρι, η Κυπριακή Δημοκρατία είχε παραγγείλει 24 πυροβόλα Nora B-52.

*Πιο κάτω φωτογραφίες από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου (Από PIO)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE