ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με επιβαίνοντες - Δώδεκα τραυματίες - ΦΩΤΟ&VIDEO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με επιβαίνοντες - Δώδεκα τραυματίες - ΦΩΤΟ&VIDEO

Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε το πρωί της Τρίτης (1/10) την γραμμή Ακροπόταμος-Θεσσαλονίκη.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το λεωφορείο λίγο μετά τα φανάρια Αγίου Αθανασίου και πριν τα φανάρια Αγχιάλου, έφυγε από την πορεία του και αφού διαπέρασε τις διαχωριστικές μπάρες "καρφώθηκε" απέναντι σε τοίχο μάντρας μηχανημάτων.

Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί της τροχαίας Χαλκηδόνας, πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δώδεκα άτομα μεταφέρονται στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος, οι περισσότεροι με κατάγματα, άλλοι ελαφρά τραυματισμένοι και άλλοι για προληπτικούς λόγους.

Πρόκειται για εννέα γυναίκες και τρεις άντρες, ηλικίας από 19 έως 67 χρόνων.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκε σίγουρη τραγωδία αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο.

 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE