ΚΥΠΡΟΣ: Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας της ανήλικης – Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση

ΚΥΠΡΟΣ: Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας της ανήλικης – Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση

Το Εφετείο επικύρωσε την 10χρονη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε και σε μια περίπτωση βίασε την ανήλικη κόρη της συμβίας του.

Στην απόφασή του το Εφετείο σημείωσε ότι δεν διαπιστώνεται ύπαρξη σφάλματος αρχής ούτε κρίνει την ποινή ως έκδηλα υπερβολική.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως παρουσιάστηκαν από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας όπως αυτά παρουσιάζονται από τον «Φιλελεύθερο», ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν την απουσία της συμβίας του από το σπίτι και ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις με την ανήλικη κόρη της.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση ο καταδικασθέντας βίασε την ανήλικη.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε αποκτήσει και ένα παιδί με την μητέρα της ανήλικης.

Στο Κακουργιοδικείο κατέθεσε τόσο η ανήλικη όσο και ο κατηγορούμενος, ωστόσο ο δεύτερος κρίθηκε πλήρως αναξιόπιστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.