ΚΥΠΡΟΣ: Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας της ανήλικης – Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση

ΚΥΠΡΟΣ: Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας της ανήλικης – Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση

Το Εφετείο επικύρωσε την 10χρονη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε και σε μια περίπτωση βίασε την ανήλικη κόρη της συμβίας του.

Στην απόφασή του το Εφετείο σημείωσε ότι δεν διαπιστώνεται ύπαρξη σφάλματος αρχής ούτε κρίνει την ποινή ως έκδηλα υπερβολική.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως παρουσιάστηκαν από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας όπως αυτά παρουσιάζονται από τον «Φιλελεύθερο», ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν την απουσία της συμβίας του από το σπίτι και ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις με την ανήλικη κόρη της.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση ο καταδικασθέντας βίασε την ανήλικη.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε αποκτήσει και ένα παιδί με την μητέρα της ανήλικης.

Στο Κακουργιοδικείο κατέθεσε τόσο η ανήλικη όσο και ο κατηγορούμενος, ωστόσο ο δεύτερος κρίθηκε πλήρως αναξιόπιστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE