Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο επικεφαλής της τοπικής φλαμανδικής κυβέρνησης Jan Jambon ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τοπικό κοινοβούλιο, ο Jambon ανέφερε πως η φλαμανδική κυβέρνηση θα αναβάλει την εξέταση τεσσάρων αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας εξαγωγής υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Η αναστολή εξέτασης των αιτήσεων θα διαρκέσει για όσο καιρό η κατάσταση στη Συρία δεν είναι ξεκάθαρη, τόνισε ο επικεφαλής της φλαμανδικής κυβέρνησης ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να λάβει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. 

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE