Πυρκαγιές σε Άγιο Δημητριανό και Πολέμι – Λετύμπου έθεσε υπό πλήρη έλεγχο η Πυροσβεστική

Πυρκαγιές σε Άγιο Δημητριανό και Πολέμι – Λετύμπου έθεσε υπό πλήρη έλεγχο η Πυροσβεστική

Δύο κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου χτες για την κατάσβεση πυρκαγιών στην περιοχή του Αγίου Δημητριανού και Πολεμίου – Λετύμπου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική περιοχή  στον Άγιο Δημητριανό χτες νωρίς το μεσημέρι κατάκαψε έξι δεκάρια ξηρά χόρτα , άγρια βλάστηση και διάφορα δέντρα.

Στην κατάσβεση της συνέβαλαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό Πάφου  και από τον πυροσβεστικό σταθμό Στουμπιού.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση, πυρκαγιά εκδηλώθηκε  νωρίς το απόγευμα χτες μεταξύ των κοινοτήτων Πολεμίου – Λετύμπου η οποία κατάκαψε 4 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση .

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύτηκαν δύο οχήματα που βρίσκονταν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς προηγουμένως  στον Άγιο Δημητριανό.

Οι δύο πυρκαγιές τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα υπό έλεγχο και προτού αυτές επεκταθούν.

Τα αίτια της πρόκλησης των δύο πυρκαγιών διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE