ΚΥΠΡΟΣ: Σκόνη και βροχή στο μενού του καιρού

ΚΥΠΡΟΣ: Σκόνη και βροχή στο μενού του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE