ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι ο άτυχος Αγαπίου - Συγκινούν οι οπαδοί της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι ο άτυχος Αγαπίου - Συγκινούν οι οπαδοί της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη που θα είχε η νύχτα του Σαββάτου (12/10) για τον άτυχο 23χρονο Ελληνοκύπριο…

Ο Αριστοτέλης Αγαπίου από τη Λεμεσό, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στον δρόμου Ασωμάτου-Φασουρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (12/10) διασκέδαζε νωρίτερα σε γαμήλια δεξίωση.

Ο 23χρονος Ελληνοκύπριος, σύμφωνα και με τον υπεύθυνο διερεύνησης δυστυχημάτων της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, Λάκη Χατζηχριστοδούλου, που έκανε δηλώσεις στην σκηνή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κτύπησε επανειλημμένα σε δενδροστοιχία κυπαρισσιών που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου και στην συνέχεια το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Την Αστυνομία των ΒΒ, στην οποία εμπίπτει ο έλεγχος της περιοχής, ενημερώθηκε από διερχόμενους οδηγούς που είδαν την φωτιά.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος ήταν οπαδός της ΑΕΛ. Η «Θύρα 3» με ανακοίνωσή της, αποχαιρέτησε τον Αριστοτέλη, προκαλώντας συγκίνηση.

Για την νεκροτομή του άτυχου νεαρού, αναμένεται στην Κύπρο, ο Ιατροδικαστής από την Ελλάδα, Μανώλης Σακελλιάδης.  

Από την νεκροτομή, αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο ο 23χρονος ήταν ζωντανός πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στο όχημα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE