ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

Φρικτό θάνατο βρήκε 23χρονος άνδρας από την Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/10, στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέκκλινε της πορείας του  με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κυπαρίσσια που βρίσκοται στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα, από την σύγκρουση, άρπαξε φωτιά και ακολούθως εξερράγη  με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο δρόμος που σημειώθηκε το τροχαίο παραμένει κλειστός.

 Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE