ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» του ΟΣΦΠ και ο Κωστή – Οι «προφήτες» του καφενέ και του ‘FB’ τον έχουν ήδη δικάσει!

Το «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» του ΟΣΦΠ και ο Κωστή – Οι «προφήτες» του καφενέ και του ‘FB’ τον έχουν ήδη δικάσει!

Η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό είναι γεγονός από το απόγευμα της Τρίτη (15/10) όμως αυτό που συζητάνε όλοι είναι εάν θα τα καταφέρει ο βραχύσωμος μέσος στην ομάδα του Πειραιά ή αν το «φάντασμα» του δανεισμού θα τον κάψει! Σκεφτείτε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα παίζει με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας…

Ολυμπιακός Πειραιώς και Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσαν την συμφωνία για τη μεταγραφή του 19χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Αν και οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία στα τέλη Αυγούστου εν τέλει προέκυψε ναυάγιο όμως οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά επανήλθαν δυναμικά τον Οκτώβριο με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν την απόκτηση του 19χρονου διεθνή μέσου για ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ ενώ η Νέα Σαλαμίνα διατηρεί ποσοστό 15% μεταπώλησης του παίκτη.

Η μεγάλη συζήτηση όμως που γίνεται είναι κατά πόσον ο νεαρός Ιωάννης Κωστή θα καταφέρει να βρει θέση στον Ολυμπιακό. Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα οι περισσότεροι σχολιάζουν σαν… «προφήτες» ότι θα την βγάλει δανεικός σε… Λαμίες, Πανιώνιους και Πανσερραϊκούς μέχρι να τελειώσει το πενταετές συμβόλαιο του. Είναι αλήθεια πως το…«φάντασμα» του δανεισμού κυνηγάει όλους τους φερέλπιδες παίκτες στον Ολυμπιακό όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι…

Ειδικότερα στην Ελλάδα παρατηρείται ένα κύμα… απαξίωσης του Κωστή όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Στο χέρι του μικρού είναι να αποδείξει την αξία του και να κάνει ότι σε όλη του την ζωή: Να παλεύει και να προσπερνά τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του.

Από τον χαμό του πατέρα του σε μικρή ηλικία και την απαξίωση στις μικρές Εθνικές λόγω ύψους, ο μαχητής Ιωάννης Κωστή έφτασε να θεωρείται βασικός στέλεχος της Νέας Σαλαμίνας στα 18 του, αγωνίστηκε στην Εθνική Ανδρών στα 19 του και είναι το πιο… hot όνομα του κυπριακού πρωταθλήματος! 

Και από την στιγμή που ανάγκασε τον Ολυμπιακό Πειραιώς να δώσει 500 χιλιάρικα μεσούσης της σεζόν για να μην τον χάσει στην πορεία τότε και αυτό λέει πολλά.

Από εκεί και πέρα εάν θα πετύχει ή όχι, εάν θα πάει δανεικός ή κάπου αλλού θα φανεί όταν με το καλό πάει στου Ρέντη το καλοκαίρι. Σίγουρα το σενάριο να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα είναι μεγάλο. Άλλωστε το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ακόμη 20 χρονών.

Παραδείγματα… δανεικών του Ολυμπιακού που διέπρεψαν πολλά (Μήτρογλου, Λαΐφης και πάει λέγοντας) όπως και δανεικών που χάθηκαν στην πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αξίζει και αν δουλέψει όπως πρέπει ο Κωστή τότε θα αντεμειφθεί. Ίσως όχι του χρόνου, ίσως σε τρία χρόνια και ίσως όχι στον Ολυμπιακό. Σημασία έχει να βάλει το κεφάλι κάτω και να κλείσει τα αυτιά. Και ευτυχώς από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα ίσως το μεγαλύτερο ατού του μικρού να είναι και ο χαρακτήρας του. Μετρημένος, σοβαρός, ταπεινός και με μεγάλο ταλέντο και όρεξη για δουλειά. 

Τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση και ότι θέλει ας λέει ο κόσμος… Το άστρο του Κωστή θα λάμψει ή θα σβήσει ανάλογα με τις δικές του επιλογές. Το ταλέντο υπάρχει όμως από μόνο του δεν αρκεί… Αν θα πετύχει ή αν θα αποτύχει θα φανεί μέσα από τις δικές του επιλογές και πράξεις και όχι επειδή το έγραψε κάποιος «προφήτης» στον… καφενέ του Facebook ή στο Instagram!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top