LIKE ONLINE

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To απόλυτο τρολάρισμα για τα παγκάκια-'υπόθετα' στην πλατεία Ελευθερίας -Τι μας είπε αρμόδιο άτομο του Δήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: To απόλυτο τρολάρισμα για τα παγκάκια-'υπόθετα' στην πλατεία Ελευθερίας -Τι μας είπε αρμόδιο άτομο του Δήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί προσφάτως στην περίφημη Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας, έχουν μπει αυτή την φορά στο στόχαστρο των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά τον αλλόκοτο ποδηλατόδρομο στη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Πέρασε μία και πλέον δεκαετία από τότε που άρχισε το μεγαλεπήβολο έργο ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και επιτέλους φαίνεται να οδεύει προς την ολοκλήρωση του, δίνοντας την τελική εικόνα στους πολίτες. 

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, φαίνεται να μην συνάδει με την αισθητική των περισσότερων...

Αποκορύφωμα τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν προσφάτως στην πλατεία.

Κάτι θυμίζει, κάτι θυμίζει σε κάποιους... και ήδη άρχισαν το τρολάρισμα στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με χιουμοριστικά σχόλια και μονταρισμένες σατυρικές φωτογραφίες. 

Πάντως, θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για μία πιο σύγχρονη οπτική για το πώς θα έπρεπε να ήταν τα παγκάκια που θα χρησιμοποιούνται από τους πολίτες που επιθυμούν να κάτσουν να ξαποστάσουν ή να χαζέψουν στην πλατεία, μετά τη βόλτα τους. 

Ζητώντας από αρμόδιο πρόσωπο του Δήμου Λευκωσίας να σχολιάσει, είπε ότι βλέπουν τα σχόλια, αλλά υπάρχουν και θετικά.

Το θέμα έχει να κάνει με τον αρχιτέκτονα του έργου. Ήταν μετά από αρχιτεκτονικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που επιλέχθηκε, άλλωστε, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε το εν λόγω άτομο.

Δείτε πιο κάτω μερικά σχόλια: 

 

 

 

  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top